Програмният директор  Апостол Пенчев дълги години беше в Нова тв,

...
Програмният директор  Апостол Пенчев дълги години беше в Нова тв,
Коментари Харесай

Би ти ви прецака Нова, обра й топ водещите

Програмният директор  Апостол Пенчев дълги години беше в Нова тв, в този момент дърпа рейтинга на Би ти ви

Би ти ви е напът да се трансформира в двойник на най-големия си съперник. След като купи правата за няколко излъчвания на Нова телевизия, каналът прилапа и нейни емблематични лица. В края на февруари в ефира му заблестят Алекс Раева, Краси Радков, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, която първа се реалокира в малкия екран от Нова. Всички те ще работят във формати, взети от конкуренцията. Това са „ Аз обичам България “, „ Денсинг старс “ и „ Стани богат “.

Трансформацията в Би ти ви стартира в средата на декември, когато беше заменен програмният шеф. На мястото на уволнения Христо Хаджитанев седна Апостол Пенчев, който в последните години се занимаваше с програмата на Нова тв, а преди от 205 до 2014 година беше на управителна позиция и в Би ти ви. Пенчев на процедура се върна на остарялото си работно място, само че с нови хрумвания, взети от Нова телевизия. Както се очакваше, незабавно стартира транспорт на лица и излъчвания от единия канал в другия.

Първо стана ясно, че шоуто „ Стани богат “ връща остарелия си водещ Ники Кънчев, с който изгря в Нова тв още през 2001 година Журналистът беше заменен през 2018 година от артиста Михаил Билалов, само че по този начин и не стана ясно какви са претекстовете, наложили тази рокада. Още преди 2 седмица Флагман.бг писа, че Кънчев се връща отпред на „ Стани богат “, а предходната неделя малкия екран удостовери публично новината.

Второто предаване, което Апостол Пенчев трансферира от Нова тв към Би ти ви е „ Денсинг старс “. Там пък водещ ще е обичаният артист от екипа на Слави Трифонов – Краси Радков. Макар че преди години той стана прочут точно в Би ти ви като комедиант от „ Шоуто на Слави “, не се беше изявявал в канала от пролетта на 2019 година, когато дългия спря предаването, с цел да прави лична телевизия и политическа партия. От близо 5 години Краси Радков работи главно във въпросната телевизия на Трифонов – 7/8 ТВ, както и в продукциите на Маги Халваджиян по Нова тв - „ Като две капки вода “ и „ Маскираният артист “. Преди десетина дни стана ясно, че му следва завръщане в Би ти ви като лице на „ Денсинг старс “. Онзи ден малкия екран удостовери и тази вест.

Партньорка на Краси Радков ще бъде друга звезда, изгряла също в „ Шоуто на Слави “ - Алекс Раева. Тя също от години не е работела в Би ти ви, а е с непрекъснато наличие при Маги Халваджиян. Певицата, която може да се похвали и със забележителни качества като актриса, беше водеща на първите два сезона на „ България търси гений “, излъчени през 2010 и 2012 година по Би ти ви. След това тя стартира работа в Нова тв, като се изявява във всички формати, продуцирани от Маги Халваджиян. Сега и следва завръщане в Би ти ви с „ Денсинг старс “ и несъмнено Апостол Пенчев.

Алекс Сърчаджиева, която също преди години се наложи като водеща в Нова тв, стартира работа в Би ти ви преди година и половина. Тя стана лице на продуцираното от Радост Драганова шоу „ Животът по автентичен случай “. Сега ще съвместява тази служба с работа и в „ Аз обичам България “. Предаването има 5 сезона, излъчени по Нова тв сред 2011 и 2017 година По-късно, чак в 5-ия сезон на емблематичното шоу „ Биг Брадър “ Алекс стана негова водеща и си партнираше с Ники Кънчев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР